Figyelemfelhívás NEA pályázatokkal kapcsolatos dok...
Tisztelt Civil Szervezetek!
Felelősséggel, önként dolgoznak másokért
Civil szervezetek – általuk fordulnak jobbra emberi sorsok.
Értékteremtő közösségeket díjaztak
A civilek a magyar nemzet összetartozásához, hatékonyabb működéséhez járulnak hozzá, állami eszközök nélkül, ugyanakkor jó esetben állami támogatással – hangoztatta a Miniszterelnökséget vezető miniszter, aki tegnap átadta az Értékteremtő közösségekért díjakat.
Online konferencia a Civilek Napja alkalmából
Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2021. február 4-én (csütörtökön) 11:00 - 13:40 között a Miniszterelnökség online konferenciát szervez a Civilek Napja alkalmából, melyen az idei Értékteremtő Közösségekért Díj átadásának ünnepségére is sor kerül.
Átadták a 2021. évi Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei...
A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ a Civilek Napja alkalmából 2021. február 1-én átadta a 2021. évi Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Civil Díjat, a járványügyi szabályokat betartva szűk körben.
Sikeresek voltak az Adventi Civil Börzén
A Miniszterelnökség és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ nevében Kiss András elismerő oklevelet adott át az Adventi Civil Börzén tevékenykedő megyei civil szervezeteknek.
JOGI TANÁCSADÁS FEBRUÁRI IDŐPONTOK
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a jogi-, közhasznúsági tanácsadások februári időpontjai:
Tájékoztató a Falusi Civil Alap (FCA) autóvásárlás...
Azzal a problémával szembesültünk a Falusi Civil Alap elszámolásaival kapcsolatban, hogy kisbuszra és a mikrobuszra nem kérhető le Eurotax igazolás, mert az adatbázisban kizárólag autók szerepelnek. Az Alapkezelővel egyeztetve az a döntés született, hogy kisbusz, illetve mikrobusz vásárlása esetén az Eurotax igazolás kiváltható igazságügyi műszaki szakértő által vagy műszaki szakértői iroda által...