A Hierotheosz Egyesület Nyíregyházán tartott képzé...
2020. november 5-én a Hierotheosz Egyesület által fenntartott Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ képzést tartottm önkéntesség témában a civil szervezetek számára Nyíregyházán a Centrál Hotelben.
MEGHÍVÓ ADOMÁNYOZÁS ÉS ÖNKÉNTESSÉG A CIVIL SZERVEZ...
Meghívó
JOGI TANÁCSADÁS NOVEMBERI IDŐPONTOK
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a jogi-, közhasznúsági tanácsadások novemberi időpontjai:
MEGHÍVÓ Adományozás és önkéntesség a civil szervez...
A Hierotheosz Egyesület által működtetett Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ meghívja Adományozás és önkéntesség a civil szervezetek életében című képzésre.
Megjelentek a NEA 2021. évi pályázati kiírásai
Értesítjük a civil szervezeteket, hogy megjelentek a Miniszterelnökség által biztosított forrásból a Nemzeti Együttműködési Alap pályázati kiírásai. A 2020. évi 7,7 milliárd forint összegű keret után a 2021. évi keret közel 9,3 milliárd forint.
Bécs mint diplomáciai csatatér: egy volt nagykövet...
Szalay-Bobrovniczky Vince bécsi nagyköveti éveiről írt visszaemlékezést Csatatér Bécs címmel. Recenziónk.
Idén már több mint 15 000 pályázat érkezett a Magy...
A Magyar Falu Program keretében a helyi életminőség javítását célzó különböző pályázati kiírásokra idén eddig több mint 15 000 kérelmet adtak be a kistelepülési önkormányzatok, a történelmi egyházak, a falvakban működő civil szervezetek és a területileg illetékes tankerületi központok.
A Hierotheosz Egyesület számítógépkezelési és info...
2020. október 02-án (pénteken) a Hierotheosz Egyesület számítógépkezelési és informatikai képzést tartott Nyíregyházán a Continental Arénában.