Személyes ügyfélfogadás szünetel
Kedves Ügyfelünk! Értesíteni szeretnénk, hogy a jelen állapot miatt meghoztunk egy döntést, miszerint irodánk március 17-től naptól határozatlan ideig szünetelteti az ügyfélfogadást.
Március 12-én és 19-én tartják a NEA Tanácsa és kollégiumai...
Hirdetmény a szimpátiaszavazás és az elektori választás időpontjairól és helyszíneiről
JOGI TANÁCSADÁS MÁRCIUSI IDŐPONTOK
jogi-, közhasznúsági tanácsadások
Románia és Magyarország közötti, következő, 2021-2027-es Int...
A Románia és Magyarország közötti, következő, 2021-2027-es Interreg Program kidolgozás alatt áll, ezért fontosnak tartjuk, hogy a jövőbeni kedvezményezettek jól informáltak legyenek a határon-átnyúló térség fejlesztési prioritásaival kapcsolatban, mert ezáltal megteremtődnek az előfeltételek az érett, jól dokumentált projektek előkészítéséhez, melyek hozzáadott értéket generálhatnak a célzott terü...
Átadták az Értékteremtő Közösségekért-díjat
Az Életjel Mentőkutyás egység és Nagyné Varga Ilona, a Jász-Nagykun-Szolnok Megye Esély Szociális Közalapítványa igazgatója, a Szolnok Városi Civil Tanács elnöke kapta az újonnan alapított Értékteremtő Közösségekért-díjat.
Kormány: Jelentősen nő a civil szervezetek támogatása
Az idei 7,7 milliárd forintról, jövőre 9,2 milliárd forintra nő a civil szervezetek közvetlen költségvetési támogatása – jelentette be a Miniszterelnökség civil kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára pénteken Budapesten.
Civil szervezeteket érintő megtévesztő megkeresések
Az elmúlt napokban ismételten több bejelentés érkezett az Országos Bírósági Hivatalba (OBH), miszerint a Civil Marketing Kft. nevében a civil szervezetek képviselőit telefonon, az OBH-ra hivatkozva keresik meg azzal, hogy ellenszolgáltatás fejében az éves beszámolókat ellenőrzik, felülvizsgálják, valamint szükség szerint javítják.
JOGI TANÁCSADÁS FEBRUÁRI IDŐPONTOK
jogi-, közhasznúsági tanácsadások