Pályázat - SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYEI CIVIL DÍJ
A Hierotheosz Egyesület által működtetett Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ
Civil Börze: Bemutatkozik a Tarpai Népi Hagyományő...
Ezen a héten Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből a Tarpai Népi Hagyományőrző Egyesületet ajánljuk figyelmükbe, melynek bemutatkozó anyagát a civil börze keretében itt találják:
Adventi Civil Börze
2020-ban a járványhelyzet nem teszi lehetővé a hagyományos adventi vásárok megtartását. Emiatt sok civil szervezetnek nem lesz lehetősége a már szokásossá vált adventi adománygyűjtő kampánya fizikai megvalósítására. A Miniszterelnökség a Civil Központok országos hálózatával együttműködve teret és lehetőséget szeretne biztosítani a civil szervezetek karácsonyi időszakban zajló adománygyűjtéséhez eg...
Népszerűsítő videó - "Az év megyei önkéntese díj"
2020. november 23.
MEGHÍVÓ - CIVIL FÓRUM ONLINE KONFERENCIA
A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat vissza nem térítendő támogatást nyert a TOP-5.3.2-17-SB1-2018-00001 azonosító számú, „Itthon, együtt, közösen Szabolcs-Szatmár-Beregben” című pályázat megvalósítására, melynek elsődleges célja a megyei lakosság identitástudatának erősítése.
PÁLYÁZAT - AZ ÉV SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYEI ÖNK...
Hierotheosz Egyesület
Tájékoztató civil szervezetek részére
Tisztelt Civil Szervezetek!
A Hierotheosz Egyesület Nyíregyházán tartott képzé...
2020. november 12-én a Hierotheosz Egyesület képzést tartott az adományozás és önkéntesség lehetőségeiről a civil szervezetek számára online a vírushelyzetre való tekintettel.