A fiatalok és a médiatudatosság konferenciáról + programajánló
2023. 11. 06.

Ezúton ajánljuk figyelmébe a Fiatalok a Nemzetért Alapítvány következő programját, illetve az előző konferencia legfrissebb kutatási eredményeit.

Mindenekelőtt köszönjük, hogy részt vettél a fiatalok médiatudatosságáról szóló konferencián, bízunk benne, hogy érdekes és hasznos volt számodra! Engedd meg, hogy néhány információt megosszunk még veled a konferenciáról, illetve egy jövőbeli programunkról.

 

A konferenciáról itt olvashatsz egy beszámolót és tekinthetsz meg képeket: https://fiatalokanemzetert.hu/konferencia-a-fiatalok-es-a-mediatudatossag/

Itt pedig az eseményről készült videót: https://www.facebook.com/FiatalokANemzetert/videos/1555542225274936/

A kutatási jelentésünket itt olvashatod: https://drive.google.com/file/d/1TS4SH86XWc6PIDazFNAuv-AOCb2Lr_2p/view

 

Ha esetleg szimpatizálsz alapítványunk célkitűzéseivel, tevékenységeivel, csatlakozz a Baráti Körünkhöz! Ez kötelezettséggel nem jár, ellenben így biztosan értesülsz minden kezdeményezésünkről. Itt tudsz csatlakozni a Baráti Körhöz 2 perc alatt: https://fiatalokanemzetert.hu/barati-kor/

 

A szakmai programok mellett, mint amilyen a konferenciánk volt, fontosnak tartjuk a közösségépítést is. November hónapban lesz is egy ilyen eseményünk, amelynek a részleteit a csatolt fájlban olvashatod. Szeretettel várunk erre is.

 

Üdvözlettel:

a Fiatalok a Nemzetért Alapítvány csapata

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ