A Hierotheosz Egyesület 2022. augusztus 25-én adományozásról tartott képzést
2022. 08. 26.

A nyíregyházi Centrál Hotelben tartott képzésnek fő témája az adományozás volt

A Hierotheosz Egyesület 2022. augusztus 25-én, csütörtökön a nyíregyházi Centrál Hotelben tartott képzést, ahol ezúttal az adományozás volt a képzés központi témája. 

 

A megjelenteket köszöntötte Kiss András, a Hierotheosz Egyesület főtitkára, aki az adományozással kapcsolatos tapasztalatairól, és azokról a legfontosabb tényezőkről beszélt, amelyek alapján egy cél hasznosságáról az adományozó dönteni tud. Többféle szemszögből kerül megvilágításra az adományozás. Kondás Kristóf az adományozási projektek marketingjével és annak online megjelenítésével gyakorlati képzéssel segítette a jelenlévő civil szervezeti képviselők munkáját, Juhász Péter Gergő pedig - a Földkelte Egyesület vezetője - izgalmas tapasztalatairól és nemzetközi (afrikai) példákról számolt be lenyűgöző előadásában. 

 

A folytatásban a gyakorlati tudás elsajátítása volt a cél, Szabó Tamás marketing előadása és Szilágyi Norbert  Az Informatika Fejlődéséért Alapítvány elnöke  részéről bemutatott online praktikák kézzel fogható tanácsként az adományozási projekteket fontolgató civil szervezetek számára