A Hierotheosz Egyesület a fiatalok bevonásának lehetőségeiről tartott képzést
2022. 08. 26.

A Hierotheosz Egyesület, 2022. augusztus 23-án tartott képzést Nyíregyházán a Centrál Hotel különtermében

A Hierotheosz Egyesület, 2022. augusztus 23-án tartott képzést „A fiatalok bevonásának lehetőségeiről a civil szervezetek számára” címmel Nyíregyházán a Centrál Hotel különtermében.

Az eseményt köszöntötte a megjelenteket Kiss András a Hierotheosz Egyesület főtitkára, aki beszédében a civil élet fontosságáról ejtett szót, bemutatta a szervezetek előnyeit és hátrányait, valamint kiemelten beszélt az ifjúsági civil szervezetek világáról, a fiatalok civil szervezetekben való szerepéről és a fiatalokat megszólító programokról, kampányokról. 

A képzésen különböző szemszögekből került megvilágításra a fiatalok bevonásának kérdésköre. Kovács Zsuzsanna a Honvédsuli Egyesület vonatkozásában a hazafias nevelést, a közösséghez való tartozást és a programok közösségmegtartó erejét hangsúlyozza, Dr. Jekő József az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Játékvezető Bizottságának elnöke bemutatta, hogy milyen eszközökkel toboroznak a sport területén. 

Demeter Judit, HR manager gyakorlati kérdéseken keresztül, szervezeti és személyzeti oldalról mutatta be ezt a kérdést, Szilágyi Norbert  Az Informatika Fejlődéséért Alapítvány elnökeként az online tér és a kreatív ipar fiatalok megszólításában való szerepéről beszélt

Az esemény utolsó blokkjában a jelen lévők workshop keretében beszélgethettek az előadókkal.