A Hierotheosz Egyesület számítógépkezelési és informatikai képzést tartott Nyíregyházán
2022. 06. 13.

2022. június 9-én, csütörtökön került megrendezésre a Hierotheosz Egyesület által működtetett Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ által szervezett számítógépkezelési és informatikai képzés első eseménye.

A program a nyíregyházi Centrál Hotelben reggel 9:00-kor kezdődött egy rövid megnyitóval, majd Juhász Péter Gergő, a Földkelte Egyesület vezetője tartott igazán izgalmas előadást a civil szervezetek számára felhasználható smart eszközökről, és az azok alkalmazásával kapcsolatos tapasztalatokról. Serényi Róbert, marketing szakember átfogó és gyakorlatias oktatást tartott a közösségi profilok kialakításáról, valamint részletesen bemutatta a hirdetési alkalmazások kezelőfelületének használatát. Szilágyi Norbert, Az Informatika Fejlődéséért Alapítvány munkatársa az online képzési formákról, tanulási lehetőségekről prezentált, Kondás Kristóf pedig a social média tartalmaiba nyújtott betekintést.

A képzés folytatódik, a következő oktatási napon, 2022. június 16-án újabb érdekes és hasznos előadások várják a civil szervezetek képviselőit a Centrál Hotelben.