Bemutatkozik az Odaadó Portál
2020. 12. 16.

Tisztelt Civil Szervezeti Vezetők! Tisztelt Szakmai Partnereink!

Kérjük, engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk a Civil út Alapítvány kezdeményezésére létrehozott Odaadó Portált (www.odaado.hu).

Az alapítvány Odaadó Portál néven hiánypótló és egyben szemléletformáló internetes platformot hozott létre, amelynek célja, hogy az idősebb korosztály tagjai az internet segítségével könnyen és egyszerűen megtalálják azon vállalkozókat, szolgáltatókat, akik megbízható, megfelelő árszintű és minőségű szolgáltatásokat, esetleg idősek, nyugdíjasok számára szóló kedvezményeket kínálnak.

 A weboldalra olyan vállalkozók, szolgáltatók, intézmények és civil szervezetek jelentkezését várják, akik a kölcsönös megbecsülés, a biztonság, a méltóság, a türelmes kommunikáció és a partneri együttműködés jegyében végzik munkájukat és tekintettel vannak az idősebb emberek speciális igényeire is.

Hasonló szolgáltatások a tengerentúlon és Európában már sikerrel működnek, az alapítvány bízik benne, hogy Magyarországon is sikerül meghonosítani a kezdeményezést, amely egyszerre nyújt segítséget a szenior korosztály tagjainak és a helyi vállalkozóknak, civileknek is.

Javasoljuk, hogy látogassa meg a www.odaado.hu honlapot, ahol tájékozódni tud a szolgáltatásokról, fel tudja tenni a kérdéseit és lehetőség nyílik az Odaadó Portál szolgáltatói csoportjához való csatlakozásra is.