Felhívás a Civil Marketing Kft. megtévesztő megkereséseivel
2020. 05. 12.

Tisztelt Civil Szervezetek!

Sajnos országos szinten az Országos Bírósági Hivatalhoz (OBH) az idei évben is folyamatosan érkeznek a bejelentések a Civil Marketing Kft. elnevezésű gazdasági társaság civil szervezetek beszámolóit érintő nem egyszer fenyegető, agresszív megkereséseivel kapcsolatosan.

A Civil Marketing Kft. munkatársai telefonon vagy e-mailben keresik meg a civil szervezeteket azzal az indokkal, hogy felülvizsgálják, kijavítják az éves beszámolót, vagy az OBH-ra hivatkozva keresik meg a civil szervezetek képviselőit, hogy ellenszolgáltatás fejében  az éves beszámolókat ellenőrzik, felülvizsgálják, valamint szükség szerint javítják.

 

Ezúton felhívjuk a figyelmet az OBH 2020. március 27-én figyelemfelhívására, melyet a Civil Marketing Kft. megtévesztő tevékenységeivel kapcsolatosan saját honlapján tett közzé:

 

https://birosag.hu/hirek/kategoria/ugyfeleknek/figyelemfelhivas-civil-marketing-kft-megteveszto-megkereseseivel

 

Ezen levéllel  hívjuk fel a civil szervezetek figyelmét erre a megtévesztő tevékenységre, javasoljuk és kérjük, ha ilyen tartalmú megkeresést kapnak, azt utasítsák el, illetve haladéktalanul jelezzék az illetékes törvényszéknek, vagy a nyomozóhatóságnak.

 

Köszönjük együttműködéseteket.

 

 Szabolcs - Szatmár - Bereg Megyei Civil Információs Centrum