Felhívás, civil „jó gyakorlatok” gyűjtésére
2022. 06. 24.

Keressük a megyében azokat a civil szervezeti „jó gyakorlatokat”, amelyek Önök szerint megkönnyíthetik a civil szervezetek munkáját.

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Miniszterelnökség Civil és Társadalmi Konzultáció Főosztálya, a Civil Közösségi Szolgáltató Központokkal együttműködve idén is frissíteni tervezi a Civil Kézikönyvet, amelyhez most az Önök segítségét is kérnénk. Keressük a megyében azokat a civil szervezeti „jó gyakorlatokat”, amelyek Önök szerint megkönnyíthetik a civil szervezetek munkáját, és szívesen megosztanak Önök a nagyközönséggel. Kérjük, hogy amennyiben van ilyen javaslatuk, a mellékelt tartalmi és terjedelmi szempontok szerint küldjék meg részünkre 2022. július 1-én (pénteken) 12 óráig.

A melléklet az alábbi linken érhető el:

https://docs.google.com/document/d/12F7D9YR5iUAQ_788dAejlxVdkcpH9J3G/edit?usp=sharing&ouid=110037510452127312152&rtpof=true&sd=true

Továbbá szívesen vesszük, ha megosztják velünk azokat a portálokat, linkeket, amelyeket szívesen látnának a kézikönyvben, és Önök szerint is hasznos információt tartalmaznak, a civil szervezetek mindennapi munkája során.