Felhívás Pelus és nyakkendő online konferenciára
2020. 06. 12.

Tisztelt Civil Szervezetek!

 

Figyelmükbe ajánljuk a következő online konferenciát☺????????:

www.csalad.hu

 

 portálon a közelgő Apák napja (június 21.) kapcsán a fiú nevelés és apaság témát körüljáró kampányt, melynek keretében június 17-18-án, kétnapos online konferenciát szerveznek az oldal Facebook oldalán, “Pelus és nyakkendő” címmel.

A mindkét napon 17-18 óráig tartó konferencia előadói a téma legkiválóbb hazai szakértői, akik Takács Bence műsorvezetésével beszélgetnek a fiúk nevelésének dilemmáiról, a férfi értékek társadalmi fontosságáról és az apaság modern kori kihívásairól. Első napon előad majd Bese Gergő atya, iskolalelkész, a kamasz lélek kiváló ismerője és Bedő Imre, a Férfiak Klubjának alapítója; a második napon pedig itt lesz velünk Dr. Császár-Nagy Noémi, klinikai szakpszichológus és Léder László, az Apa Akadémia alapítója.

Rövid videóüzenetben osztják meg az apasággal kapcsolatos gondolataikat: Böjte Csaba testvér; Kovács Ákos, énekes; Kovács András Péter, humorista és Bárdosi Sándor, olimpiai ezüstérmes birkózó.

Örömmel vesszük, ha regisztrálnak az eseményre, hiszen érdekes és valódi családbarát tartalom lesz, amely a személyes életben és a szakmai munkában is hasznukra lehet.????❗️????