Helyettes államtitkári tájékoztató
2020. 07. 01.

Helyettes államtitkári tájékoztató a Civil Közösségi Szolgáltató Központok (korábbi nevükön: Civil Információs Centrumok) névváltozásáról és a Magyar Falu Program Falusi Civil Alap pályázat benyújtásáról

Tisztelt Civil Szervezeti Vezetők!

Kedves Munkatársak!

Tájékoztatom Önöket, hogy 2020. július 1-jétől Civil Közösségi Szolgáltató Központ, röviden Civil Központ elnevezéssel folytatják tovább munkájukat a korábban Civil Információs Centrumnak nevezett, az egyesületeknek, alapítványoknak, szövetségeknek térítésmentes szolgáltatásokat nyújtó címbirtokos szerveztek.

Az elnevezés módosítása azt a törekvést hangsúlyozza, hogy a 20 megyei/fővárosi Civil Központ egy országos hálózat részeként aktívan segíti a hozzájuk forduló civil szervezetek közösség- és értékteremtő tevékenységét.

Kérem, keressék továbbra is bizalommal a munkatársainkat, és a Civil Központok alábbi megújult logóját:

Örömmel értesítem Önöket arról is, hogy 2020. július 1-jétől van lehetőség a Magyar Falu Program Falusi Civil Alap (FCA) pályázatainak benyújtására.

Az FCA kiírásáról az alábbi linken tájékozódhatnak: https://bgazrt.hu/uj-felhivasok-a-magyar-falu-program-falusi-civil-alap-kereteben/

Amennyiben a pályázattal kapcsolatban kérdés merül fel, vagy további információra van szükségük, kérem, keressék a megyei/fővárosi Civil Központok munkatársait.

Budapest, 2020. július 1.

Üdvözlettel:

Szalay-Bobrovniczky Vince