III. Civil Véradás Nyíregyházán
2020. 09. 21.

Tisztelt Civil Szervezeti Vezetők!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Hierotheosz Egyesület, mint a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ címbirtokosa az Országos Vérellátó Szolgálattal partnerségben szervezi meg a III. Civil Véradást, melyhez örömünkre szolgál, hogy csatlakozik a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal is. A Civil Véradás napja 2020. szeptember 9-e, de lehetőségük nyílik előző napon 2020. szeptember 8-án is vért adni, melyet a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal szervez a Magyar Vöröskereszttel együttműködve.

A jelenlegi járványügyi helyzet miatt igen fontossá vált a véradás folyamatosságának biztosítása, ezért kérjük Önöket, hogy amennyiben lehetőségük van, úgy segítségükkel szíveskedjenek hozzájárulni a folyamatos vérkészlet biztosításához.

 

Helyszíne:

Megyeháza

4400 Nyíregyháza, Hősök tere 5., D épület I. emelet Nagyterem

 

Időpontja:

  1. október 8. (csütörtök) 9:00 – 14:00
  2. október 9. (péntek) 8:00 – 14:00

 

Az eseményen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékát kérjük  az sz.sz.b.m.cic@gmail.com email címen jelezze 2020. október 1-én (csütörtökön) 16:00 óráig. Részvételi szándékát jelző emailben kérjük szíveskedjék megjelölni a napot, valamint az időpontot (óra perc, amikor meg tud jelenni).

 

Tisztelettel,

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei

Civil Közösségi Szolgáltató Központ