Közös küldetésünk az áldozatsegítés!
2023. 05. 18.

Engedjék meg, hogy köszönetünket fejezzük ki az eddigi elhivatottságukért, együttműködésükért.

A továbbiakban is mindent megteszünk annak érdekében, hogy aki bajba került, személyre szabott, gyors segítséget kapjon. Ehhez – a szakszerű segítségnyújtás mellett – elengedhetetlen, hogy minél több emberrel ismertessük meg a tevékenységünket.

Az Áldozatsegítő Központokban a 2023-as évben meghirdettük a fiatalok évét, így idén kiemelt figyelmet fordítunk az ifjúság tájékoztatására – többek között azért, mert egyes online bűncselekmények főként őket fenyegetik. Éppen ezért elindítottuk TikTok oldalunkat is, hogy az áldozatsegítésről szóló és a megelőzést szolgáló információk eljuthassanak ahhoz a korosztályhoz is, amely elsősorban a közösségi médiából tájékozódik. Azonban tartalmaink nem csak a fiataloknak szólnak, minden korosztály számára tartalmaznak hasznos információkat.

Tudjuk, hogy a bajba került emberek támogatása, a krízishelyzetek megoldása, a bűncselekmények minél hatékonyabb megelőzése az Önök szívügye is, ezért javasoljuk, hogy, látogassanak el a https://www.tiktok.com/@vansegitseg címen elérhető oldalunkra.

Amennyiben úgy értékelik, hogy az ott található tartalmak az Önökkel kapcsolatban lévő embereknek is hasznosak lehetnek, kérjük segítsék őket azzal, hogy megosztják velük.

 

Köszönettel:

Áldozatsegítő központ