MEGHÍVÓ - CIVIL FÓRUM ONLINE KONFERENCIA
2020. 11. 20.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat vissza nem térítendő támogatást nyert a TOP-5.3.2-17-SB1-2018-00001 azonosító számú, „Itthon, együtt, közösen Szabolcs-Szatmár-Beregben” című pályázat megvalósítására, melynek elsődleges célja a megyei lakosság identitástudatának erősítése.

A projekt megvalósításával megyei szinten azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy  a lokális önazonosságtudat, a lokálpatriotizmus, mint a helyi közösséghez tartozás egyik alappillére, belső, immanens értékként jelenjen meg az adott település lakosságában, közösségi és egyéni szinten egyaránt. Emellett a megyei identitás, azon belül a MI „szabolcsiak”, „szatmáriak” vagy „beregiek” tudat egyaránt felszínre kerüljön és erősödjön.
 
A rendezvény elsődleges célja, hogy platformot biztosítsunk a megyében működő civil szervezeteknek, lépéseket tegyünk a hálózati együttműködésük kialakítására. A fórum alkalmával olyan civil szervezetek kerülnek bemutatásra, amelyek a hagyományőrzés és a közösségformálás szempontjából jelentős sikereket értek el, hozzájárulnak a megyei értékteremtéshez és értékőrzéshez, támogatják a civil szféra fejlődését.
Tisztelettel meghívom Önt a „Civil fórum” online rendezvényre!
 
A rendezvény időpontja: 2020. november 25. (szerda), 10 óra
 
Az online rendezvény előadásai az alábbi linken keresztül érhetők el:
https://www.gotomeet.me/konfenerea/civil-forum  (a link 2020.11.25-én 9.30 órakor kerül aktiválásra) 
Részvételi szándékát kérem az identitas@szszbmo.hu e-mailcímen jelezze 2020.11.23-án, 16 óráig. 
A rendezvény iránti megtisztelő érdeklődésére feltétlenül számítok!
 
Tisztelettel:
                      
Seszták Oszkár
  elnök
    Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés