Meghívó Sz-Sz-B megyei Civil Információs Centrum nyírbogáti rendezvényére
2019. 09. 19.

Szeretettel várjuk az érdeklődőket a Hierotheosz Egyesület által működtetett Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Civil Információs Centrum nyírbogáti előadására.

Meghívó

a „CIVIL INFO – NEA 2020” 

című országos tájékoztató rendezvényre

 

A Hierotheosz Egyesület, mint a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Civil Információs Centrum címbirtokosa tisztelettel meghívja Önt és a civil szervezet tisztségviselőit, tagjait, önkormányzati vezetőket, érdeklődőket a „CIVIL INFO – NEA 2020” című országos tájékoztató rendezvény nyírbogáti előadására, amelyet a Miniszterelnökség Civil és Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Helyettes Államtitkársága munkatársai tartanak.

 

Ideje: 2019. szeptember 25. szerda 10:00

Helyszín: Nyírbogát, Polgármesteri Hivatal, Házasságkötő terem

                 4361 Nyírbogát, Hunyadi utca 7.

 

Köszöntőt mond:

Dr. Simonné Dr. Rizsák Ildikó Nyírbogát Nagyközség polgármestere

Dr. Simon Miklós a térség országgyűlési képviselője

Seszták Oszkár a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés elnöke

Kiss András   a Hierotheosz Egyesület főtitkára

Előadást tart:

Szalay-Bobrovniczky Vince helyettes államtitkár, Miniszterelnökség Civil és Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Helyettes Államtitkárság – előadás a civil területet érintő aktualitásokról;

 

Dr. Kecskés Péter főosztályvezető, Miniszterelnökség Civil Kapcsolatok és Társadalmi Konzultáció Főosztálya – tájékoztató a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) 2019. évi pályázatainak tapasztalatairól, valamint a megvalósult fontosabb programokról és rendezvényekről.

 

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!