Meghívó - Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ baktalórántházi rendezvényére
2020. 08. 24.

Meghívó - Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ baktalórántházi rendezvényére

A Hierotheosz Egyesület, mint a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ címbirtokosa, tisztelettel meghívja Önt a „CIVIL INFO – NEA 2021” című tájékoztató rendezvény baktalórántházi előadására.

 

Ideje: 2020. szeptember 8. kedd 11:00

Helyszín: Városháza emeleti tanácsterem

- 4561 Baktalórántháza, Köztársaság tér 8.

Köszöntőt mond:

Nagy Lajos, Baktalórántháza Város polgármestere

Kovács Sándor, a térség országgyűlési képviselője

Előadást tart:

Kiss András a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ operatív igazgatója – tájékoztató a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) 2021. évi pályázatainak, valamint a Magyar Falu Program Falusi Civil Alap pályázat tapasztalatairól, illetve a civil területet érintő aktualitásokról;

 

A járványhelyzet miatt a rendezvényen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, részvételi szándékát kérjük 2020. szeptember 4-én (pénteken) 16:00-ig az sz.sz.b.m.cic@gmail.com email címen, vagy a 42/311-324-es telefonszámon.

 

Egyben kérjük, hogy jelen járványhelyzet miatt a rendezvény előtt illetve kézmosási használja a  fertőtlenítési illetve kézmosási lehetőséget és tartsa a 1,5-2 méteres védőtávolságot, az ehhez szükséges eszközöket biztosítjuk, valamint felhívjuk a figyelmet, hogy a rendezvényen való részvétel a fentebb leírtak szerint előzetes regisztrációhoz kötött.

Vigyázzunk egymásra!

 

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!