Meghívó - Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ kisvárdai rendezvényére
2020. 08. 19.

Meghívó - Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ kisvárdai rendezvényére

A Hierotheosz Egyesület, mint a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ címbirtokosa, tisztelettel meghívja Önt a „CIVIL INFO – NEA 2021” című tájékoztató rendezvény kisvárdai előadására.

Ideje: 2020. szeptember 3. csütörtök 16:00
Helyszín: Városháza, díszterem I. emelet
4600 Kisvárda, Szent László u. 7-11.


Köszöntőt mond:
Leleszi Tibor, Kisvárda Város polgármestere
Dr. Seszták Miklós, a térség országgyűlési képviselője

Előadást tart:
Kiss András a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ operatív igazgatója – tájékoztató a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) 2021. évi pályázatainak, valamint a Magyar Falu Program Falusi Civil Alap pályázat tapasztalatairól, illetve a civil területet érintő aktualitásokról;

A járványhelyzet miatt a rendezvényen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, részvételi szándékát kérjük 2020. szeptember 1-én (kedden) 16:00-ig az sz.sz.b.m.cic@gmail.com email címen, vagy a 42/311-324-es telefonszámon.

 

Egyben kérjük, hogy jelen járványhelyzet miatt a rendezvény előtt illetve kézmosási használja a  fertőtlenítési illetve kézmosási lehetőséget és tartsa a 1,5-2 méteres védőtávolságot, az ehhez szükséges eszközöket biztosítjuk, valamint felhívjuk a figyelmet, hogy a rendezvényen való részvétel a fentebb leírtak szerint előzetes regisztrációhoz kötött.

Vigyázzunk egymásra!


Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!