NEA választás 2020. március 19-én
2020. 03. 17.

Tisztelt Civil Szervezeti Vezetők, Tisztelt Elektorok, 2020. március 19-én van a Nemzeti Együttműködési Alap elektori választásának második fordulója.

Kérünk minden elektort, hogy a szavazáshoz személyazonosításra alkalmas okmányát (személyigazolvány igazolvány, útlevél, jogosítvány), és lakcímkártyáját feltétlenül hozzák magukkal. Amennyiben a Kormányablakban nem tud szavazni, mert nem találják Önt az elektori névjegyzékben, úgy kérje a Kormányablak munkatársait, hogy hívják a Miniszterelnökség kék számát, és ott tisztázzák ezt, vagy keressék bizalommal a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Civil Információs Centrumot.

Az alábbi linken megtalál minden információt, ami a NEA elektori szavazással kapcsolatos. A szavazásra 2020. március 19-én (választás) Szabolcs-Szatmár Bereg Megye Kormányablakaiban van lehetőség nyitvatartási idő alatt.

http://szabolcs-cic.hu/hir/marcius-12-en-es-19-en-tartjak-a-nea-tanacsa-es-kollegiumai-civil-delegalt-tagjainak-valasztasat/108

 

A választás alkalmával választható jelöltek névsora az alábbi linken tekinthető meg: http://civil.info.hu/elektori-valasztas-2020

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei kötődéssel rendelkeznek az alábbi jelöltek:

Nemzeti összetartozás kollégium: Simon Dalma

Társadalmi felelősségvállalás kollégium: Daniné Groholy Gabriella

Mobilitás és alkalmazkodás kollégium: Páll-Szőke Ágnes

Új nemzedékek jövőjéért kollégium: Bogya Anna

Tanács: Zsigmond József

 

Amennyiben bármilyen kérdése van a szavazás menetével kapcsolatban, kérem, hogy keresse telefonon vagy emailen a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Civil Információs Centrumot:

telefon: 42/311-324

             30/329-3163

emailsz.sz.b.m.cic@gmail.com

 

Kérjük, hogy a veszélyhelyzetre való tekintettel, a javasolt intézkedéseket tartsa be, ezzel vigyázzunk magunkra és egymásra, de a szavazás veszély nélkül lebonyolítható!

 

Tisztelettel,

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Civil Információs Centrum