V. Ifjúsági Munka Konferencia
2023. 09. 18.

Kedves Civil Szervezetek! Kovács Péter Elnök Úr megbízásából ajánljuk figyelmébe minden kedves érdeklődőnek a 2023. október 27-én megrendezésre kerülő V. Ifjúsági Munka Konferenciánk felhívását.

A Budapesti Európai Ifjúsági Központ és a Nemzeti Ifjúsági Tanács, immár ötödik alkalommal rendezi meg közös Ifjúsági Munka Konferenciáját, idén a Tempus Közalapítvány és a Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzati Társaság szakmai támogatásával kiegészülve.

 

Az idei esemény programja az ifjúsági munka láthatóságára, az ifjúsági munkát érintő legfontosabb európai kezdeményezésekre és lehetőségekre, illetve a szakemberek képzésének kérdésére fókuszál majd.

 

A rendezvényre elsősorban ifjúsági szakembereket, a területtel foglalkozó ifjúsági civil szervezetek vezetőit és képviselőit, az ifjúsági feladatellátás vonatkozásában felelős döntéshozókat, valamint a téma iránt érdeklődő fiatalokat, közösségszervező és más kapcsolódó felsőoktatási képzésben résztvevő hallgatókat várunk.

 

A rendezvény programja és a résztvevői regisztrációs felület a konferencia weboldalán található: V. Ifjúsági Munka Konferencia - Youth (coe.int)

Időpont: 2023. október 27., péntek 10:00-17:30

Helyszín: Budapesti Európai Ifjúsági Központ – 1024 Budapest, Zivatar u. 1-3

 

 

Hallgatói szekció a konferencián:

 

A korábbi éveknek megfelelően idén is szeretettel várjuk a konferenciára a fiatalokkal, mint társadalmi csoporttal, valamint az ifjúsági munkával foglalkozó egyetemi hallgatók és doktoranduszok tudományos előadásait is.

 

A konferencia során az előadók egy tudományos szekció keretében mutathatják be eredményeiket, munkásságukat. Az előadás időtartama: 15 perc.

A bemutatásra kerülő előadásokat a beérkezett összefoglalók alapján választjuk ki a NIT által felkért tanácsadó testület bevonásával. 

 

További részletek, és regisztráció:

 V. Ifjúsági Munka Konferencia - Hallgatói szekció regisztráció

Jelentkezési határidő: 2023. szeptember 30. 20:00

 

Tisztelettel,

Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ