„VÁLLALKOZÓI FÓRUM” ONLINE KONFERENCIA
2021. 02. 19.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat vissza nem térítendő támogatást nyert a TOP-5.3.2-17-SB1-2018-00001 azonosító számú, „Itthon, együtt, közösen Szabolcs-Szatmár-Beregben” című projekt megvalósítására, melynek elsődleges célja a megyei lakosság identitástudatának erősítése.

 

A projekt megvalósításával megyei szinten azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy a lokális önazonosságtudat, a lokálpatriotizmus, mint a helyi közösséghez tartozás egyik alappillére, belső, immanens értékként jelenjen meg az adott település lakosságában, közösségi és egyéni szinten egyaránt. Emellett a megyei identitás, azon belül a MI „szabolcsiak”, „szatmáriak” és „beregiek” tudat egyaránt felszínre kerüljön és erősödjön.

 

A rendezvény elsődleges célja, hogy az érdeklődők megismerjék a megyei gazdasági fejlődés lehetőségeit, jövőbeni trendeket, megyei sikeres gazdasági szereplők egy-egy képviselőjének bemutatkozásán keresztül a helyi kötődés fontosságát, az eredményes vállalkozás és identitásőrzés kapcsolatát, az ezen alapuló lokális értékteremtést.

Tisztelettel meghívom Önt a „Vállalkozói Fórum”  online konferenciára!

A rendezvény időpontja: 2021. február 24. (szerda), 10 óra

 

Az online rendezvény előadásai az alábbi linken keresztül érhetők el:

https://www.gotomeet.me/konfenerea/vallalkozoi-forum (a link 2021.02.24-én 9.30 órakor kerül aktiválásra)

 

Részvételi szándékát kérem az identitas@szszbmo.hu e-mail címen jelezze 2021.02.22-én, 16 óráig.

 

A rendezvény iránti megtisztelő érdeklődésére feltétlenül számítok!

 

Tisztelettel:

                      

 

Seszták Oszkár

  elnök

    Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés