NEA 2024. évi elektori választás - Tájékoztató levélszavazatot leadó elektorok részére
2024. 02. 26.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a Nemzeti Együttműködési Alap Tanácsa és kollégiumai civil delegált tagjainak megválasztására az elektori gyűléseket összehívta

Ön visszaigazoltan bejelentkezett elektornak.

Elfogadott elektori jelentkezéssel az elektor képviseli a civil szervezetet az elektori választáson. A választás során a szavazat leadására az elfogadott elektori jelentkezésben megadottaknak megfelelően levélszavazás útján van lehetősége.

Levélszavazásra rendelkezésre álló idő: 2024. február 26. – 2024. március 6.

A levélszavazatok postára adási határideje 2024. március 6. 23:59.

A jelen levélküldeményben megtalálja a szavazólapot, valamint a szavazólap visszaküldésére szolgáló válaszborítékot.

A küldemény átvételét követően a szavazólapot kék tollal szükséges kitölteni.

A szavazólap felső részében található a NEA Tanácstag jelöltek névsora. A nevek előtt található jelölő karikába tett, két egymást metsző vonallal jelölheti be azt a személyt, akire szavazatot szeretne leadni. Egy szavazólapon maximum 3 tanácstag jelöltre adhat le érvényes szavazatot. Amennyiben több nevet jelöl be, akkor a szavazata érvénytelen.

A szavazólap alsó részében található a NEA kollégiumi tagjelöltek névsora. A nevek előtt található jelölő karikába tett, két egymást metsző vonallal jelölheti be azt a személyt, akire szavazatot szeretne leadni. Egy szavazólapon maximum 3 kollégiumi tagjelöltre adhat le érvényes szavazatot. Amennyiben több nevet jelöl be, akkor a szavazata érvénytelen.

Kitöltést követően a szavazólapot tegye a mellékelt válaszborítékba, majd a feladó kitöltését követően adja postára legkésőbb 2024. március 6. 23:59-ig. A levélszavazat határidőn túli postázása érvénytelenséget von maga után.

A levélszavazat kizárólag postai úton (Magyar Posta kézbesítésével) fogadható el, egyéb módon (csomagküldő, személyes leadás, stb.) nem.

A válaszboríték belföldön térítésmentesen feladható bármely postán.

Amennyiben kérdése merül fel a levélszavazással kapcsolatosan, kérjük, keresse a helyileg illetékes Civil Közösségi Szolgáltató Központot. A Civil közösségi Szolgáltató Központok elérhetőségeiről az alábbi linken tájékozódhat:

https://civil.info.hu/kezdolap/CKSZK/index.html