Nemzeti Ifjúsági Tanács online képzése - meghívó
2020. 06. 09.

Kedves Ifjúságügyi Civil Szervezetek! Ezúton szeretnénk az alábbi online eseményt a figyelmükbe ajánlani, amelynek során a Nemzeti Ifjúsági Tanács működése, valamint a szervezethez való csatlakozási lehetőségek kerülnek bemutatásra.

 

A Nemzeti Ifjúsági Tanács a magyarországi ifjúsági szervezetek ernyőszervezete, amely nemzetközi tudás-, kapcsolati- és információs tőkével támogatja Magyarország fiataljait és képviseli érdekeiket a döntéshozók felé. Missziónknak tekinti az ifjúságügy fejlesztését és a fiatalok közéleti témák iránti figyelmének felkeltését. A szervezet feladata a fiatalok és a tagszervezetek képviselete, az ifjúsági szervezetek közötti párbeszéd megteremtése, az ifjúsággal kapcsolatos ügyek közérthetővé és elérhetővé tétele, az ifjúsági szektor fejlesztése, a döntéshozókkal történő folyamatos párbeszéd megteremtése, a horizontális ifjúságpolitikai célok megvalósulásának elősegítése, illetve a tagszervezetek segítségével a fiatalok elérése, problémáinak feltárása és

közvetítése a döntéshozók felé. A Nemzeti Ifjúsági Tanács mindezek mellett európai és világszinten is képviseli a magyar fiatalokat, illetve annak álláspontját.

 

Időpont: 2020. június 11. (csütörtök) 11:30 

 

Az online esemény az alábbi google meets linken keresztül lesz elérhető:


meet.google.com/qrh-ixyi-thz

 

A program során megismerhetik a NIT legfontosabb projektjeit és programjait, valamint a tagszervezeteik számára elérhető képzéseiket és szolgáltatásaikat.

 

Hegedüs Zoltán

elnök | president

Nemzeti Ifjúsági Tanács | National Youth Council of Hungary


H-1024 Budapest, Zivatar u. 1-3.

tel: +36 (1) 438 2050

mobil: +36 (30) 49 27 012

email: elnok@ifjusagitanacs.hu

web: www.ifjusagitanacs.hu

fb: www.facebook.com/HungarianNYC